Synthare – slutsålda och på gång igen!

Synthare del 1 till 6
Sex zines i bokformat – samtliga slutsålda.

Under 2016–2017 gav jag ut “Synthare”, en samling självbiografiska serier om mina tidiga tonår under åren 1985–1988. Serierna publicerades som ett work in progress i form av sex zines i bokformat. Böckerna trycktes i begränsad upplaga och samtliga är nu slutsålda.

Synthare detalj ur omslagsskiss
Detalj ur omslagsskiss till den nya samlingsvolymen.

Jag får många frågor om vad som händer nu, och den goda nyheten är att serierna kommer ges ut i samlat format i september 2018. Jag jobbar hårt med detta nu – alla serierutor har snyggats till, ett omslag är klart, det blir mer fotomaterial och ett fint förord.

Boken kommer säljas till överkomligt pris och det kommer finnas böcker så det räcker till alla. Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev och få ett mail när boken finns att köpa.